Medewerkers

Rudy Mosselmans

Bedenker / bezieler en oprichter van Radio Nova.
Reeds begin jaren tachtig was ik als jonge tiener gebeten door de radio microbe. Heb bij enkele radio’s gaan proefdraaien door een cassette op te nemen, maar werd telkens geweigerd. In 1998 ben ik dan bij een lokale radio terecht gekomen en heb daar achter de schermen hun technische radio infrastructuur wat mogen “beheren”. Tot ik in 2008 dacht : “ik kan dat ook , een radio oprichten”. Dus in Augustus 2008 ben ik bevallen van “Radio Nova”. Radio Nova bestaat dus sinds 2008 , maar dan wel achter gesloten deuren. Heel die tijd heb ik de radio uitgebouwd tot wat hij nu is. Ik wou een radio hebben waar ikzelf mijn eigen goesting draai. Geen na-aap politiek, maar gewoon mijn eigen goesting, zonder inbreng van anderen. Ik was “eigenzinnig” hebben ze tegen mij gezegd, en anders dan de anderen. Vandaar mijn slogan “Eigenzinnig, Anders!”

Tania Van Assche

Mede oprichtster van Radio Nova. Houd de Facebook pagina up-to-date en doet onze boekhouding.
Sommigen zeggen al eens dat ze getrouwd zijn met hun job, wel ik ben getrouwd met mijn hobby … sinds 2011 verliefd en in 2014 officieel getrouwd met Rudy Mosselmans. Hij kwam met een rugzak bij me toe, met daarin Radio Nova . Dus ik had weinig keuze. En wie bij de hond slaapt …. Weet je wel ….Dus ja die radio microbe heb ik ondertussen ook gekregen. Dus steek ik maar al te graag mijn schouders mee onder onze eigenzinnige Radio Nova. Ik zal mij vooral bezig houden met de social media zoals facebook, de communicatie met de luisteraars en de boekhouding. En ja het is ook de bedoeling dat jullie mij misschien zelf ook zullen horen op Radio Nova  

Ruud van Opstal

Ik ben afkomstig van Hoogstraten, 14 jaar geleden bracht de liefde mij naar het Pajottenland. Al sinds mijn jeugd had ik de muziekmicrobe te pakken. Ik was presentator bij verschillende regionale zenders. Vermits Nederlandstalige muziek mijn dada is, voel ik me meer dan thuis bij onze “Eigenzinnig, Anders!” Radio Nova. Ik presenteer momenteel dagelijks het programma “Lunchen met Ruud” en dit tussen 11 en 13u

Stef Leeuwenaert

Hey, me even voorstellen : Ruim 30 jaar maak ik al radio op verschillende radiozenders in Vlaanderen maar Radio Nova trok mij vooral aan omdat het Eigenzinnig, Anders is!  Ook ben ik verantwoordelijk voor de publiciteit op Radio Nova, dus al je je zaak in de kijker wil stellen kan je zeker bij mij terecht! Elke werkdag presenteer ik van 16 tot 19 uur “Het Spitsuur”.

Tim Schippers

Tom Hofman

Tijdens mijn jeugdjaren ben ik gestart met radiomaken. Ik draaide plaatjes op verschillende vrije radio’s, wat was dat een heerlijke ervaring. Mijn competitiesport en beroepsbezigheden hielden me echter een tijdje weg van de radio, maar gaandeweg begon het weer te kriebelen om opnieuw te presenteren. In 2016 maakte ik met veel enthousiasme mijn comeback. Via een aantal stations belandde ik in 2023 waar ik wilde zijn : een radio met mijn favoriete format – nederlandstalige muziek, oldies en internationale klassiekers, een beetje eigenzinnig, en anders ! Radio Nova dus. Wat een leuk team !  

Je hoort mij van maandag tot vrijdag tussen 13 en 16u in De Namiddagshow.