Medewerkers / DJ’s

Rudy Mosselmans
Eigenaar / Oprichter

Bedenker / bezieler en oprichter van Radio Nova.
Reeds begin jaren tachtig was ik als jonge tiener gebeten door de radio microbe. Heb bij enkele radio’s gaan proefdraaien door een cassette op te nemen, maar werd telkens geweigerd. In 1998 ben ik dan bij een lokale radio terecht gekomen en heb daar achter de schermen hun technische radio infrastructuur wat mogen “beheren”. Tot ik in 2008 dacht : “ik kan dat ook , een radio oprichten”. Dus in Augustus 2008 ben ik bevallen van “Radio Nova”. Radio Nova bestaat dus sinds 2008 , maar dan wel achter gesloten deuren. Heel die tijd heb ik de radio uitgebouwd tot wat hij nu is. Ik wou een radio hebben waar ikzelf mijn eigen goesting draai. Geen na-aap politiek, maar gewoon mijn eigen goesting, zonder inbreng van anderen. Ik was “eigenzinnig” hebben ze tegen mij gezegd, en anders dan de anderen. Vandaar mijn slogan “Eigenzinnig, Anders!”

FacebookE-mail
Tania Van Assche
Mede eigenaar / Boekhouding

Mede oprichtster van Radio Nova. Ik hou de Facebook pagina up-to-date en doe onze boekhouding.
Sommigen zeggen al eens dat ze getrouwd zijn met hun job, wel ik ben getrouwd met mijn hobby … sinds 2011 verliefd en in 2014 officieel getrouwd met Rudy Mosselmans. Hij kwam met een rugzak bij me toe, met daarin Radio Nova . Dus ik had weinig keuze. En wie bij de hond slaapt …. Weet je wel ….Dus ja die radio microbe heb ik ondertussen ook gekregen. Dus steek ik maar al te graag mijn schouders mee onder onze eigenzinnige Radio Nova. Ik zal mij vooral bezig houden met de social media zoals facebook, de communicatie met de luisteraars en de boekhouding. En ja het is ook de bedoeling dat jullie mij misschien zelf ook zullen horen op Radio Nova

FacebookE-mail
Ruud Van Opstal
DJ / Presentator

Ik ben afkomstig van Hoogstraten, 14 jaar geleden bracht de liefde mij naar het Pajottenland. Al sinds mijn jeugd had ik de muziek microbe te pakken. Ik was presentator bij verschillende regionale zenders. Vermits Nederlandstalige muziek mijn dada is, voel ik me meer dan thuis bij onze “Eigenzinnig, Anders!” Radio Nova. Ik presenteer momenteel dagelijks het programma “Lunchen met Ruud” en dit tussen 11 en 13u

Gerda Heymans
Sociale Media Expert

Als levenspartner van Ruud Van Opstal, word ik dagelijks geconfronteerd met het radio gebeuren. De logische stap is dan natuurlijk een beetje meewerken voor de kleine dingen. Ik geloof in radio Nova, want dit is een zender met muziek dat door de jaren heen hip blijft. Ik hou me dus voornamelijk bezig met de facebook pagina. Het ontwerpen en plaatsen van dagwensen, het berichten van verjaardagen/ overlijdens en speciale gebeurtenissen van Vlaamse en Nederlandse vedetten. Het posten van reclameboodschappen in andere groepen. Sinds kort heeft Ruud me overhaald de quote van de dag in te spreken. Ik deel dus een beetje zijn passie. Radio Nova verdient een kans, en daar gaan we voor!

E-mail
Stef Leeuwenaert
DJ / Reclame Adviseur

Hey, me even voorstellen : Ruim 30 jaar maak ik al radio op verschillende radiozenders in Vlaanderen maar Radio Nova trok mij vooral aan omdat het Eigenzinnig, Anders is! Ook ben ik verantwoordelijk voor de publiciteit op Radio Nova, dus al je je zaak in de kijker wil stellen kan je zeker bij mij terecht! Elke werkdag presenteer ik van 16 tot 19 uur “Het Spitsuur”.

FacebookE-mailTelefoon (Reclame)
Jan Backer
DJ / Presentator

Mijn radio roepnaam is Jan Backer. Ik ben geboren en getogen in het Pajottenland. Al vanaf de jonge leeftijd van 16 jaar had ik de radio microbe te pakken. My first love was music.
Nu zovele jaren later, blijkt dat je van die microbe woelig te keer gaat.
Gewoon een gezellige en leuke babbel waar de luisteraar centraal staat, dat is mijn leuze. Muziek die nooit aan waarde zal verliezen of waarvan je denkt” fijn om dat nog eens terug te horen”. Ben heel blij bij het team van” radio Nova eigenzinnig, anders!” te horen. Samen gaan we zorgen voor gezellige radio .

E-mail
Frank De Groef
DJ / Presentator
E-mail
Patrick Barrez
DJ / Presentator

Hallo allemaal ,op mijn 16de kreeg ik de microbe van radio maken te pakken.Ik speelde bij radio Saturnus,Liars,radio Dender en Seven.Begin jaren 90 deed ik een “Micro drop”.tot 2010.Doordat ik een Aalstenaar ben ,en carnavalist belandde ik in 2010 in de wereld van de “Oilsjterse Carnavalsradio’s”.Tot op heden doe ik dat nog steeds .Bij radio Nova kan ik  even de knop omdraaien om de beste hits uit vervlogen tijden los te laten op de luisteraars van Nova……en I LIKE IT.

E-mail
Patrick De Groot
DJ / presentator
Tim Schippers
DJ / Presentator
E-mail