vzw Helpende Handjes voor jou


Radio Nova en “vzw Helpende Handjes voor jou slaan de handen in elkaar om dit prachtig initiatief te steunen. Wij zijn heel fier en blij maar vooral super gemotiveerd om dit goed-doel initiatief te mogen ondersteunen.

Wij van Radio Nova en “VZW Helpende Handjes voor jou” als vereniging vinden dat het lichamelijk en mentaal welbevinden van kinderen en jongeren kan verbeteren. Maar liefst 1 op 5 vlaamse kinderen en jongeren ( ja ook in jullie omgeving, want meestal ziet de buitenwereld deze problematiek niet in het gezinsgebeuren) kampt met deze problemen waardoor ze bijvoorbeeld vroegtijdig de schoolbanken verlaten, spijbelen, in een depressie, en/of moeilijke thuissituatie terechtkomen. Angsten, driftbuiten, agressiviteit, depressieve stemmingen en andere symptomen komen bij kinderen vaak voor. Als zulke symptomen beginnen te interfereren met de normale ontwikkelingsvoortgaan en de deelname aan het gewone leven verhinderen spreken wij van een stoornis.

Door deze VZW te steunen kunnen jullie bijdragen aan de weg naar de nodige begeleiding waardoor we veel kinderen en jongeren kunnen helpen. Wij willen deze jongeren graag het nodige kunnen aanbieden.

Samen kunnen we hieraan heel wat bijdragen. De drijvende veerkrachten achter dit initiatief zijn Dewolf Veronique (Nikki) en Chantrain Dominique.

Peter van deze organisatie is niemand minder dan : Yves Segers.

Ambi Show Diner met Sammy Moore